15 Haziran, 2015

Sen de Köpeğini Mutlu Etmek İstemez misin?

Doğumgünüm yaklaşırken annemi bir panik sardı: 'Köpeğime ne alacağım ? Onu nasıl mutlu edebilirim?, Keşke köpeğimin yiyebileceği bir pasta olsa?' Yanımda olması bana yeterliydi ama ufak bir hediyeye de asla hayır demem tabii! :) Önce çok güzel bir tasma aldı, sonra dayanamadı bir de oyuncak aldı. Ancak bunlar zaten genelde aldığı şeyler olduğu için doğumgünüme özel bir şey yapmak istiyordu. Hemen internete girdi ve bana pasta yaptırabileceği, bir yer aradı. Ancak köpeklere pasta yapan iyi bir yer bulamadı. Bunun üzerine bir arkadaşıyla beraber köpek dostlarım için bu işe girmeye karar verdi ve PATİSSİMO'yu kurdu :) Artık kimyasal içermeyen ödüller yiyor, özel anları deneyimlemenin keyfini çıkartıyorum!
Herşey taptaze ve ev yapımı!
Biz, köpek dostunun yiyebileceği taze, ev yapımı kurabiye, büskivi, cupcake, doğumgünü pastası ve atıştırmalıklar üreten köpek aşığı bir markayız.
Dostunu Mutlu Etmek Artık Çok Kolay!
Patissimo olarak, dostunun keyfi, neşesi, kutlaması olmak istiyoruz. En büyük hedefimiz bizlere koşulsuz sevgi gösteren köpeklerimizi mutlu etmek ve onların özel bir anı deneyimleyebilmelerini sağlamak.
Herşeyin Başı Sağlık!
Farklı ve faydalı tatlardan oluşan menülerimizi dostlarımızın sağlıklarını göz önünde bulundurarak, özenle hazırlıyoruz. Gündelik olarak tüketmekten sıkıldıkları et, tavuk ve somon gibi gıdaları kullanmıyoruz. Yemeğe doyamayacakları tuz ve şeker ilavesiz, katkı maddesiz, %100 doğal atıştırmalıkları dostun tatlı niyetine tüketebilsin diye üretiyoruz. 
Sipariş aşamasında senden dostunla ilgili bir kaç soruyu yanıtlamanı isteyeceğiz. Eğer ürünlerimizde köpeğinin hassas veya alerjisi olduğu gıdalar varsa, seni farklı menü alternatiflerine yönlendireceğiz.
Her Hafta Farklı Bir Lezzet!
Menü paketlerimizi bir haftada tüketilebilecek şekilde hazırlıyoruz. Böylece dostlarımız hem taze tüketim yapabiliyor hem de her hafta farklı lezzetlerin keyfini sürebiliyorlar.
Sipariş Vermek İçin;
Eğer seni çok seven dostunu ödüllendirmek istersen bize siparis@patissimo.com mail adresinden veya aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir, Patissimo hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin. 
Facebook: Patissimo, Instagram:Patissimo, Twitter: Patissimoo
Woof-Woof 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder